Prijssysteem

Ik geloof in de groeimogelijkheid van elk van ons, jong en oud. En wil anderen in hun kracht zetten. Deze waarden wil ik uitdragen in hoe ik mindfulness voor jullie aanbied. Een prijssysteem dat gebaseerd is op vertrouwen, bewustzijn en toegankelijkheid. Gezinnen kunnen zelf kiezen hoeveel ze bijdragen. Er zijn 3 prijsklasses, maar het is geheel aan jullie dewelke jullie kiezen.

Het bepalen van je financiële draagkracht is een oefening om mindful je grenzen te voelen, zowel naar onder als naar boven toe. Geef wat je kan. Ga na wat het voor jou waard is. Als je meer kan geven dan ondersteun je op jouw manier gezinnen die het minder breed hebben. Met het laagste tarief kom ik net uit de kosten.

Wist je dat veel ziekenfondsen mijn mindfulness cursussen terugbetalen? Aangezien ik psycholoog ben, valt dit onder psychotherapie. In het bepalen van jouw prijs kan je rekening houden met jouw korting. Zie hier een overzicht.

Hoe bepaal je jouw prijs?

KWETSBAAR

Voor gezinnen die het niet breed hebben

Je maakt je geregeld zorgen om geld. Je hebt een maximumfactuur voor ziekenhuiskosten, een omnio statuut bij de ziekenkas of een UITPAS aan kansentarief. Je woont misschien in een sociale woning en hebt geen auto. Je moet toch maandelijks besparen en je kinderen of jezelf geregeld iets ontzeggen.

OK

Voor gezinnen die het OK hebben

De meeste mensen zullen onder deze categorie vallen. Je hebt niets te kort, maar ook niets te veel. Je kunt ook dingen kopen die niet noodzakelijk zijn: die luxe koffiezet, een elektrische fiets, dat zalando kleedje, die nieuwe tablet of gsm. Een koffietje en uitje met vrienden staat geregeld op de planning en je gaat jaarlijks op vakantie. Je kan gerust wat sparen voor die verre reis of dat mooi droomhuis of betaalt je droomhuis al af.

SOLIDAIR

Voor gezinnen die het breder hebben

Je werkt hard, maar verdient ook goed. Je gezin heeft alles wat het nodig heeft: jullie droomhuis, twee auto’s, meerdere keren per jaar op reis, de nieuwste snufjes van de mooiste kleren tot elektronische gadgets. We gunnen het jou. Door deze categorie te kiezen, gun je het ook anderen die het wat moeilijker hebben.


Mindful, samen, zorg voor elkaar.


%d bloggers liken dit: